Kelvottomat hallitukset

09.04.2019

Olin ehdokkaana 4 vuotta sitten. Ihmiset olivat tyytymättömiä hallituksen saamattomuuteen. Jutta (sdp) ja Alex (kok) saivat kuulla kunniansa. Olen ehdolla taas.

Ihmiset ovat tyytymättömiä. Juha (kesk) ja Petteri (kok) saavat kuulla kunniansa. Myös perussuomalaisia syytetään hallituksen alkutaipaleesta ja syystä. Kaikki myytiin ministeripesteistä.

Perussuomalainen puolue kuitenkin kantoi vastuunsa ja Jyväskylän puoluekokouksessa koko puoluejohto sai mennä. Menivät vieläpä pitkälle omaan siniseen kuplaansa.

En hyväksynyt moista ratkaisua ja on ollut vaalikentillä ilo havaita että eivät hyväksy äänestäjätkään. 14.4. on tilipäivä, kaikille ansionsa mukaan.

Meillä on menossa ilmastovaalit.

Meillä on menossa ilmastovaalit. Ilmastovaaleista puhuu puolueiden kerma. Vaaliteltoilla ilmastonmuutoksesta ei puhuta. Siellä puhutaan jokapäiväisestä elosta.

Eläkkeiden indeksileikkauksesta 1995 Lipposen hallituksen aikaan. Lääkäriin pääsystä, verokohtelusta, lääkekorvauksista, toisen asteen maksuttomuudesta.

Ilmastonmuutos voisi olla EU-vaalien teema. Kuinka EU saa Yhdysvallat, Kiinan ja Intian samaan pöytään ratkaisemaan tätä globaalia ongelmaa?

Suomessa vallitsee demokratia. Kuitenkin jo hyvissä ajoin ennen vaalipäivää Kokoomus, keskusta, SDP, ja vasemmistoliittokin totta kai ovat ilmoittaneet että yhteistyö Perussuomalaisten kanssa ei käy, olipa vaalitulos mikä tahansa. Vihreiden Haavisto yritti puolustaa demokratiaa toteamalla "katsotaan vaalitulos ja riippuu ohjelmasta". Hyvin äkkiä Pekkakin pakotettiin ruotuun, eikä yhteistyö enää maistunutkaan.

On loppukirin aika. Vain annetut äänet lasketaan.

Mikko Nurmo 11
Kansanedustaja ehdokas (PS)
Asiana Suomi